Sveikata

 Biofinity lęšiai – kodėl jie geriausi rinkoje?

Ieškote naujos kontaktinių lęšių poros? Jei taip, galbūt svarstote, koks variantas jums labiausiai tinka. Rinkoje yra daug skirtingų kontaktinių lęšių tipų, tačiau vienas populiariausių variantų yra „Biofinity” lęšiai. Štai kodėl jie yra toks puikus pasirinkimas.

1. Patogumas

Biofinity lęšiai pagaminti iš medžiagos, kuri sukurta taip, kad būtų patogesnė jūsų akims. Be to, lęšiai yra minkštesni nei kitų tipų lęšiai, todėl mažiau tikėtina, kad jie dirgins Jūsų akis. Be to, lęšiai sukurti taip, kad sulaikytų drėgmę, todėl akys nesausėja ir nedirgsta.

2. Aiškesnis regėjimas

Biofinity” lęšiai taip pat sukurti taip, kad užtikrintų aiškesnį regėjimą. Lęšiai pagaminti iš medžiagos, kuri praleidžia daugiau šviesos, todėl vaizdas tampa ryškesnis. Be to, lęšiai pasižymi didesniu deguonies pralaidumu, o tai reiškia, kad į akis patenka daugiau deguonies.

3. Patvarumas

Biofinity lęšiai taip pat yra labai patvarūs ir tinkamai prižiūrimi gali tarnauti iki dvejų metų. Lęšiai pagaminti iš medžiagos, kuri yra atspari plyšimui ir įbrėžimams, todėl nereikia nerimauti, kad juos lengvai pažeisite. Be to, lęšiai sukurti taip, kad būtų atsparūs nuosėdoms, todėl nereikia nerimauti, kad laikui bėgant jie drumstėja.

4. Lengvas valymas

Biofinity lęšius taip pat labai lengva valyti ir prižiūrėti. Lęšiai sukurti taip, kad būtų atsparūs nuosėdoms, todėl nereikia nerimauti, kad laikui bėgant jie gali drumstis. Be to, lęšius galima valyti švelniu muilo ir vandens tirpalu.

5. Draugiška kaina

Biofinity lęšiai taip pat yra labai prieinami, palyginti su kitų rūšių rinkoje esančiais lęšiais. Lęšiai yra įvairių kainų, todėl galite rasti porą, atitinkančią jūsų biudžetą. Be to, lęšiams dažnai taikomos nuolaidos ir kuponai, todėl pirkdami galite sutaupyti dar daugiau pinigų

Ar yra kokių nors Biofinity lęšių trūkumų? 

Nors „Biofinity” lęšiai turi nemažai privalumų, reikia atsižvelgti ir į kai kuriuos galimus trūkumus. Vienas iš trūkumų yra tai, kad jie pagaminti iš silikono hidrogelio, kuris gali būti mažiau pralaidus orui nei kitos lęšių medžiagos. Dėl to kartais gali atsirasti sausumas ar diskomfortas, ypač jei lęšius nešiojate ilgai. Be to, „Biofinity” lęšiai gali būti netinkamas pasirinkimas alergiškiems ar jautriems žmonėms, nes kartais jie gali sukelti dirginimą. Galiausiai, jie gali būti brangesni nei kitų tipų lęšiai. Tačiau daugelis žmonių mano, kad „Biofinity” lęšių privalumai nusveria galimus trūkumus. Jei svarstote apie šio tipo lęšius, būtinai pasitarkite su savo akių priežiūros specialistu, ar jie jums tinka.

Kaip ilgai tarnauja Biofinity lęšiai?

Biofinity” lęšiai yra saugūs ir veiksmingi iki 30 dienų nepertraukiamo nešiojimo. Tačiau svarbu atkreipti dėmesį, kad kiekvieno žmogaus akys yra skirtingos, todėl gali būti, kad po kelių dienų ar savaičių gali prireikti padaryti pertrauką ir lęšių nešiojimą nutraukti. Jei nešiodami lęšius jaučiate diskomfortą, būtinai pasitarkite su savo akių gydytoju.

(Perskaityta per mėnesį: 1, iš jų šiandien: 1.)