Kūno šveitiklis
Sveikata

Atjauninkite savo išvaizdą

Kiekviena moteris turėtų stengtis kaip įmanoma atidžiau rūpintis savo oda. Tai padeda išsaugoti ją sveiką, tinkamai sudrėkintą ir švarią. Šiame straipsnyje pateiksime jums kelis patarimus, kurių dėka natūraliomis priemonėmis galėsite lengviau ja pasirūpinti.

Jei dažnai žvelgdamos į televizijos ir kino ekranuose matomas žvaigždes susimąstote, kokiu būdu jos atrodo taip gražiai ir jaunai, pats metas imtis veiksmų. Jūs taip pat galite sustabdyti senėjimo procesus ir atjauninti savo odą. Nemanykite, kad jauna ir graži oda yra tik prisiminimai iš praeities. Net ir brandaus amžiaus moterys turi puikiausias galimybes turėti jaunai atrodančią odą.

Nuolat drėkinkite savo odą

Bėgant metams drėgmės lygis odoje mažėja, o tai reiškia, kad oda tampa vis sausesnė. Sausa oda sukuria idealias sąlygas raukšlių atsiradimui. Kad viso to išvengtumėte, naudokite natūralius veido ir kūno drėkiklius. Tokiu būdu užkirsite kelią įvairių odos įlinkimų ir raukšlių atsiradimui. Ką jau kalbėti apie tai, kad taip pat tai yra puikios prevencinės priemonės prieš raukšleles, kurios linkusios formuotis akių ir lūpų kampučiuose. Stenkitės drėkiklius naudoti reguliariai – tai ypač svarbu gyvenant mūsų klimato juostoje.

Vienas iš labai efektyvių būdų tinkamai sudrėkinti mūsų odą, yra natūralių kūno aliejų naudojimas kaskart pasinaudojus dušu ar vonia, kai kūnas vis dar yra drėgnas. Tai užtikrins pakankamą odos drėgmės lygį (ypač žiemos metu).

Reguliariai naudojamas kūno šveitiklis

Odos ląstelių atsinaujinimas būna labai greitas tuomet, kai mums yra apytiksliai 20 metų. Tuomet ląstelės įprastai atsinaujina per 20 dienų. Tuo tarpu bėgant laikui, ląstelių atsinaujinimo dažnis ilgėja. Jei jums yra 43 metai, atsinaujinimo periodas pailgėja net iki 40 dienų. Kai negyvas ląsteles keičia naujos, oda tampa pilkšva. Tokiu atveju norint pašalinti negyvas odos ląsteles yra reikalingas kūno šveitiklis. Jei naudosite natūralų šveitiklį, galėsite būti tikros, kad nepažeisite savo odos.

Masažas

Nesvarbu ar norite atpalaiduoti savo raumenis ir atsikratyti jaučiamų spazmų, ar tiesiog atpalaiduoti kūną, niekada nesidrovėkite pasinaudoti profesionaliais masažais. Masažas ne tik pašalina stresą, tačiau taip pat padidina ir odos elastingumą. Tai reiškia, kad oda atrodys jaunesnė ir sveikesnė. Kadangi įprastai masažai atliekami pasitelkiant natūralius masažinius kūno aliejus, jie taip pat gali atstatyti tinkamą odos drėgmės lygį. Be to, pagerės kraujo apytaka ir jausitės kur kas energingesnės.

Norėdamos atrodyti jauniau, pasistenkite į savo kasdienę rutiną įtraukti bent vieną iš šių grožio priežiūrai skirtų veiksmų.

(Perskaityta per mėnesį: 63, iš jų šiandien: 1.)