padelio teniso kortų statyba
Laisvalaikis

Geriausias padelio teniso kortų gamintojas

Padelio tenisas yra sportas, kuriame veiksmas derinamas su linksmumu ir socialiniu bendravimu. Tai puikus sportas įvairaus amžiaus ir įgūdžių žaidėjams, nes jį lengva ir greitai išmokti. Dauguma žaidėjų įvaldo pagrindus per pirmąjį žaidimo pusvalandį, kad galėtų mėgautis žaidimu.

Kokybiški padelio teniso kortai iš OkSportas.com

Padelyje ne taip dominuoja jėga, technika ir tarnavimas, kaip tenisas, todėl yra tobulas žaidimas vyrams, moterims ir jaunimui rungtyniauti kartu. Svarbus įgūdis yra gebėjimas derinti, nes taškų daugiau laimėjama pasitelkus strategiją, o ne tik per jėgą ir jėgą.

Jei vis dar įdomu „kas yra padelio tenisas“, šiame straipsnyje mes, kaip „OKsportas“, supažindinsime jus su padelio teniso terminu, papasakosime apie šio žaidimo taisykles ir, žinoma, pateiksime informaciją apie teniso išlaidas. padelio teniso kortas.

Skirtumas tarp padelio, teniso ir skvošo

Sportą 1969 m. Akapulke, Meksikoje, išrado Enrique’as Corcuera. Šiuo metu jis populiariausias Ispanijoje ir kai kuriose Amerikos šalyse, ypač Meksikoje, Argentinoje ir Čilėje, tačiau gana populiarus ir Dubajuje, Italijoje bei Andoroje, nors dabar pradeda sparčiai plisti po Europą ir kitus žemynus.

Padel yra teniso ir skvošo mišinys. Paprastai žaidžiama dviese uždaroje aikštelėje, apsuptoje stiklo ir metalo košės sienomis. Kortas yra trečdalis teniso korto dydžio.

Kamuolys gali atšokti į bet kurią sieną, bet tik vieną kartą paliesti veją prieš atšokdamas atgal. Taškai skiriami, kai kamuolys du kartus atšoka nuo priešininko aikštės.

Padelio teniso kortų matmenys

Padelio teniso kortas yra 20 metrų ilgio ir 10 metrų pločio, galinės sienos pagamintos iš stiklo iki 3 metrų aukščio, o stiklinės šoninės sienos baigiasi po 4 metrų. Sienos gali būti pagamintos iš stiklo ar kitos kietos, net medžiagos, tokios kaip betonas. Likusi aikštelės dalis iki 4 metrų aukščio padengta metaliniu tinkleliu.

Žaidimo lauko viduryje yra tinklelis, dalijantis sritį į dvi dalis. Didžiausias jo aukštis yra 88 cm centre ir pakyla iki 92 cm iš abiejų pusių. Tada šie laukai per vidurį atskiriami linija, o kita linija, esanti už trijų metrų nuo galinės sienos, žymi aptarnavimo zoną.

Padelio teniso taisyklės

Žaidimas yra greitas ir lengvai išmokstamas, todėl jį žaisti smagu ir sukelianti priklausomybę. Trumpos raketės be stygų su elastingu paviršiumi su skylutėmis ir mažo suspaudimo teniso kamuoliuko pagalba atliekamas padavimas pažastyje.

Šūviai daromi prieš arba po kamuoliuko atšokimo nuo aplinkinių stiklinių sienelių, todėl sportui suteikiama unikali dimensija, palyginti su įprastu tenisu.

Taškai yra tokie patys kaip tenise, įprastas dviejų geriausių trijų setų formatas. Tačiau taškų nustatymo būdas labai skiriasi. Kai kamuolys žaidžiamas, komanda praranda tašką, jei:

  • Kamuolys atšoka du kartus.
  • Jei kamuolys atsiduria už galinės linijos arba prisilietimo linijos, arba atsitrenkia į tinklą ar bet kurį kitą objektą.
  • Žaidėjas pataiko kamuolį, kol šis visiškai nepatenka per tinklą į jo pusę.
  • Žaidėjas tyčia pagauna kamuolį ranka arba pagauna ranka.
  • Kamuolys paliečia bet kurią žaidėjo kūno dalį.
  • Žaidėjas išmuša kamuolį iš žaidimo, pataiko į objektą už žaidimo aikštelės ribų ir atšoka atgal į aikštelę.
  • Bet kuris žaidėjas paliečia tinklą, kol kamuolys žaidžiamas
  • Žaidėjas meta raketę į kamuolį ir pataiko į jį.

Reikalavimai padelio teniso kortui

  • Kortas: Padelio aikštelė turi būti stačiakampio formos, 10 metrų pločio ir 20 metrų ilgio. Kiemas turi būti aptvertas sienomis.
  • Tinklas: tinklas turėtų padalinti aikštę į dvi dalis, pakilti iki 88 cm centre ir 92 cm iš šonų.
  • Galinė siena: galinė sienelė turi būti 3 metrų aukščio ir 2 metrų pločio, tokia pat kaip ir šoninės sienelės matmenys.
  • Aptarnavimo linija: aptarnavimo linija eina 3 metrus nuo galinės sienelės.
  • Grindys: padelio teniso kortas ir jo grindys turi būti minkštos žaidėjams, bet taip pat turi būti lanksčios, kad atmuštų kamuolį.

Paddle teniso kortų statybos išlaidos

Padelio teniso aikštelės statybos kaina gali skirtis priklausomai nuo to, ar reikia lyginti žemę, ar gruntas paruoštas aikštelės statybai. Norėdami sužinoti padelio teniso aikštelės statybos kainą ir teniso kortų dangos kainą (teniso kortų dangos kaina), dėl tikslių išmatavimų ir galimų nuolaidų kreipkitės į mūsų įmonę OKsportas.

Padelio teniso aikštelės statybos sąmatą turėtų skaičiuoti patyrusi įmonė, turinti aukštą kvalifikaciją šioje srityje. Mūsų įmonė OKsportas yra padelio teniso kortų gamintoja 60 šalių, ypač turinti patirties tiekiant padelio tenisą į Vilnių ir daugelį ES šalių, mielai suteiksime visas paslaugas. pradedant nuo pardavimo iki montavimo.

Norėdami gauti išsamios informacijos ir nemokamos informacijos apie kainas, galite užpildyti žemiau esančią formą. Mūsų ekspertų komanda netrukus su jumis susisieks.

Informacijos šaltinis: https://oksportas.com

(Perskaityta per mėnesį: 55, iš jų šiandien: 1.)