graviravimas ant medžio
Laisvalaikis,  Pirkiniai,  Verslas

Graviravimas ant medžio: technologija, kuri stebina savo galimybės. Pasakoja meistrė Birutė

Net ir šabloniškiems daiktams galima suteikti daugiau asmeniškumo. Daiktų dekoro galimybių yra tikrai gana daug. Viena šiuo metu dažniausiai giriamų ir minimų yra graviravimas lazeriu. Tai technologija, kuri leidžia dekoruoti bet kokio tipo dirbinius: nuo metalo iki medžio.

Būtent graviravimas ant medžio šiuo metu sulaukia labai daug dėmesio. Tai yra galimybė puošti bet kokio tipo medinius daiktus, suteikti jiems daugiau asmeniškumo ir padaryti juos vienetiniais.

Apie graviravimo ant medžio galimybes pasakoja paslaugas teikianti Birutė.

Pasiekiamas labai detalus tikslumas

Graviravimas lazeriu turi labai daug privalumų, tačiau vienas svarbiausių yra tai, kad ši technologija padeda pasiekti labai detalų tikslumą. Tuomet net ir patys išrankiausi projektai, kurie yra graviruojami, dekoruojami ant mažų paviršių – gana greitai ir paprastai yra įgyvendami.

„Graviruoti galima bet kokius paviršius, ne tik medinius. Taip pat kinta ir pačios graviūros dydis. Pavyzdžiui, galima graviruoti net ir vestuvinius žiedus ant kurių sutalpinamas labai ilgas tekstas. Arba galima visą Lietuvos himną išgraviruoti ant nedidelės medinės lentelės, kuri bus kabinama ant sienos. Galimybės yra labai plačios, tad kad ir kokia idėja yra Jūsų galvoje, tikėtina, kad ji bus be jokio vargo įgyvendinama“,- pasakoja Birutė.

Kaina – itin maža

Greta įvairiapusiškumo ir galimybių dar vienas labai svarbus privalumas, kad šio tipo technologijos suteikia galimybę mėgautis ir gana maža paslaugų kainą. Dėl to svarbu tartis su tais, kurie teikia paslaugas legaliai. Gaunamos garantijos dažniausiai nuramina dėl paslaugų kokybės, klientas yra tikras, kad darbas bus atliktas profesionaliai.

„Nors mūsų paslaugos ir taip yra gana pigios, tačiau aktyviai skelbiame akcijas, kurių metu graviūros paslaugos kainuoja pigiau. Tereikia tik domėtis pasiūlymais. O kai užsakomi didesni kiekiai – siūlomos asmeninės kainos. Dažniausiai jos teikiamos verslininkams“,- atvirauja meistrė.

medžio graviravimas

Užsisakykite pas tuos, kurie teikia paslaugas legaliai

Renkantis meistrus, kurie suteikia graviravimo ant medžio arba kitų paviršių paslaugas, svarbus yra tartis su tais, kurie teikia paslaugas legaliai.

Dažniausiai labai pigiai paslaugas teikiantys asmenys jas siūlo legaliai, nemoka mokesčių ir dėl to asmuo, kuris užsisako darbus, negali būti tikras dėl kokybės. 

„Pasitaiko tokių atvejų, kai į mus kreipiasi klientai sakydami, kad užsisakė paslaugas pas kitus ir jie sugadino daiktą, graviūra buvo prastos kokybės, netiksli. Deja, ir mes ne visada galime sutvarkyti kitų padarytą broką. Priklausomai nuo to – koks yra jo dydis kinta ir tvarumo galimybės“, atsidūsta meistrė.

Geriausia netaupyti ir iš karto tartis su tais, kurie suteikia atliktiems darbams garantijas.

Graviruojama ant bet kokių daiktų

Taip pat verta įvertinti tai, kad graviramas yra galimas ne tik ant medžio, tačiau bet kokio kito paviršiaus: stiklo, akmens, betono… Galimybės yra labai plačios, tad belieka tik turėti gerą idėją, kadangi meistrai ją dažniausiai labai greitai ir be jokio vargo įgyvendins. Tik svarbu tartis su specialistais, kurie turi inovatyvią įrangą galinčią atlikti praktiškai bet kokius darbus.

Tinka bet kokio tipo dovanoms

Tokios dekoro galimybės labai vertinamos verslininkų, kurie nori partneriams arba darbuotojams įteikti unikalias dovanas. Tuomet graviruojami masinės gamybos daiktai. Kiekvienam suteikiama daugiau asmeniškumo, jautrumo ir tuo pačiu pakeliama daikto kokybė. Juk gera gauti tai, kas parodo, kad asmuo stengiasi ieškodamas ir tuo pačiu net kurdamas dovaną.

(Perskaityta per mėnesį: 1, iš jų šiandien: 1.)